Traditioner og årshjul for 2024

Året byder på mange traditioner, som er med til at skabe en god ramme for vores børns udvikling. Traditionerne er faste holdepunkter, som skaber genkendelighed og forventningens glæde hos børnene, og rammer årets naturlige gang ind i aktiviteter tilpasset årstiden. 

Fastelavn:

Vi holder fastelavn mandag den 12. februar, hvor børnene er klædt ud slår katten af tønden. Børnene er med til at pynte tønderne.

Grøndalshusets fødselsdag:

Den 1. juni har Grøndalshuset fødselsdag. I år holder vi fødselsdagen fredag den 31. maj 2024. Denne dag inviteres hele familien til morgenmad mellem kl. 8.00 og 10.00. Vi dækker op ude eller inde og byder på friske rundstykker og dampende varm kaffe. Når I er taget på arbejde får børnene en overraskelse – men det er hemmeligt!

Storegruppens afslutningsfest:

I juni afholder vi en afslutningsfest for de største børn, som skal starte i skole efter sommerferien.

Høstfest:

Den første lørdag i september afholder vi høstfest i Grøndalshuset.
Denne lørdag omdannes legepladsen til forskellige sjove boder med aktiviteter, som børnene, deres forældre og søskende kan prøve. 

Juletræ, julefest og julefrokost for børnene:

Den 30. november “finder” børnene et juletræ i vores dejlige skov. Juletræet er fra julemanden, hvor han også har skrevet et kort til børnene på grønlandsk. Børnene trækker selv juletræet hjem på vores trækvogn, og når de kommer hjem har julenisserne hejst sig op i vores flagstang, hvor de sidder højt oppe i en luftballon.

I løbet af december afholder vi julefest for børn og voksne, hvor vi udenfor får æbleskiver på legepladsen og noget varmt at drikke.

Børnene afholder også deres egen julefrokost, hvor de får “koldt” julebord til frokost.

Årshjul for 2024:

Kontakt:
Nadia Ulendorf Thomsen – leder
Mobil: 24925844
Mail: nut@gentofte.dk